9 February 2012

Me in media!!




I was so happy and excited to finally see the new issue of Do!ts, an on-line magazine for handmade culture, fully illustrated by me! There's also an interview with me on the pages 118-119! And of course, Aysha is there as well ;)

I bring you a sneak peek and you can take a look at it here !



This issue is inspired by Valentine's day, so I hope you will find a lot of interesting things to give to your loved ones!


All the illustrations will soon be available in my shop, so if you have any questions, feel free to contact me!

14 comments:

  1. Čestitam, upravo sam pročitala članak a tvoje ilustracije mi se jako sviđaju.

    ReplyDelete
  2. čestitam! krasne ilustracije, krasan časopis, krasna ti :)

    ReplyDelete
  3. Čestitke na intervju! Drži Ayshu na oku, čini mi se da pretendira na mjesto šefice :))) (sve kao slučajno, a uvijek u kadru, hahahahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! A Ajša je zagospodarila ovim domaćinstvom čim je svojom dvomjesečnom šapom kročila preko praga ;))

      Delete
  4. svaka éast. proéitala interview. imamo a lot in common

    ReplyDelete
  5. čestitam!! predivne su ilustracije :))

    ReplyDelete
  6. Napokon je došao i taj D!-day :) Oduševljena sam ilustracijama, tako su se magično uklopile u teme (čestitke!) Nenametljive su, a opet tako očaravajuće, vrijedi se zadržati i na ilustriranim stranicama ;) Ti si divna skupa s macom i interijerom, a intervju mi je bio strašno zanimljiv :)

    Iako sam opčinjena svijetom crteža i slikovnica, teško je "naletjeti" na vas crtače bez da se zagrebe u virtualne krugove kojima se krećete ili se slučajno naleti na neke sličice na prodaju :) Zato mi je drago da će putem do!ts-a mnogi prvi put doći u doticaj s kvalitetnim i kreativnim domaćim ilustratoricama, a vjerojatno i kojim ilustratorom jednom...

    Nadam se da ćemo se upoznati (možda već uskoro) i da ću u nekim budućim brojevima do!tsa naletjeti na još koju tvoju fotku ili ilustraciju :)

    Eh, da, Goose&Cloud, famozno sročena asocijacija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Marija,

      puno hvala na lijepim riječima, svaki ovakav komentar me neizmjerno veseli! Jako mi je drago da ti se sviđa moj rad, a što se upoznavanja tiče, vrlo rado, bilo bi mi drago! Pozdrav!

      Delete